.

.

.

.

.

.

HAK BV is specialist in de volgende disciplines:

Grondwerk
De uitvoering van grondwerken worden geheel volgens het Bouwstoffen-besluit uitgevoerd. Ons arbeidsterrein strekt zich uit van het uitgraven van een enkele aanbouw achter een woning tot een volledige bouwkuip voor complete nieuwbouwwijken. Ook het bouw- en woonrijp maken, grondverbeteringen en watergangen behoren tot onze activiteiten. Uiteraard nemen we hierbij de complete afvoer van grondstromen voor onze rekening. Ook het aanbrengen van (tijdelijke) damwanden kunnen we voor u verzorgen.

GPS
De afgelopen jaren heeft Hak B.V. geïnvesteerd in nieuwe technieken en materieel. Met de aanschaf van het 3D-GPS systeem is Hak B.V. in het bezit van deze geavanceerde techniek.
De combinatie van het 3D-GPS systeem, beeldscherm en computerunit in de cabine maken het mogelijk om op basis van het ontwerpmodel graafwerkzaamheden tot op de centimeter nauwkeurig uit te voeren en te monitoren vanaf kantoor.
Mede vanwege de inzet van onze landmeetkundige dienst met behulp van 3D-GPS en ons 3D-GPS materieel staat Hak B.V. gesteld om onze opdrachtgevers de komende jaren tot volle tevredenheid op efficiënte wijzen te bedienen.

Wegenbouw
We kunnen diverse wegenbouwwerkzaamheden voor u
uitvoeren, van aardebaan, fundering en het fijn profileren m.b.v. een laserbord tot het machinale bestraten met eigen materieel uitvoeren. Het in eigen beheer ontwerpen en uitvoeren van bedrijfsterreinen en woonwijken hebben wij de benodigde ervaring.

Bestratingen
Het aanleggen van elementverhardingen kan in eigen beheer uitgevoerd worden, zowel machinale bestratingen voor grote oppervlaktes alsmede het ambachtelijk vak handwerk.

Oeverwerken
Ook voor het aanbrengen van beschoeiingen,
damwanden en vlonders bent u bij ons aan het juiste adres! Bruggen en bodembeschermingen behoort ook tot onze knowhow. Ook het uitvoeren van waterbeheersingsprojecten met al het benodigde grondwerk kunnen we met eigen bezetting uitvoeren.

Riolering
Rioleringswerk wordt door ons uitgevoerd in alle soorten en maten. Zowel de riolering bij een woonhuis als complete rioleringsrenovaties voor bijvoorbeeld gemeentes behoren tot onze activiteiten.
Uiteraard inclusief de benodigde putten, kolken en afscheidingsinstallaties.

Sloopwerken
Sloopwerk, zowel van losse schuren als het slopen van industriële projecten. Eventueel benodigde asbestsaneringen zijn voor ons geen probleem

Transport
Het vervoeren van materieel met eigen BE combinaties of met een dieplader tot 25 ton. Voor het uitvoeren van grondtransporten hebben we trekkers of kiepauto''s in onze vloot. Ook zijn we uitgerust met een wissellaadbaksysteem met een grote diversiteit van containerbakken geschikt om in te zetten in saneringswerkzaamheden.

Onderhoud en reparatie Voor onderhoud en reparatie aan personenwagens, vrachtwagens, opleggers, groot- en klein materieel kunt u ook bij ons terecht.

APK voor personen- en vrachtwagens Ook kunt u bij ons terecht voor uw APK voor personen- en vrachtwagens en opleggers.