geel Telefoon 078 - 691 23 51 Kwaliteit   •   Vacatures    
 

 

Lees meer HOME      DIENSTEN      VERHUUR EN ONDERHOUD      PROJECTEN      OVER      CONTACT    
       
      blauw      
         
   

Project: Grondwerk nieuwbouw Den Hoorn

   
    « TERUG NAAR HET PROJECTOVERZICHT    
   

Nieuwbouwproject De Kreek betreft de ontwikkeling en realisatie van in totaal 140 woningen aan de rand van de wijk Look-West in Den Hoorn. Dankzij de verschillende architectuurstijlen, ontworpen door Steenhuis Bukman Architecten, is het algehele gevelbeeld kleinschalig en vriendelijk.

Wij verzorgen hier voor onze opdrachtgever ABB Bouwgroep het grondwerk voor de woningen en tuinen, de aanleg van de traditionele vuilwaterriolering, de aanleg van het infiltratieriool t.b.v. hemelwater. Tevens leggen wij in de tuinen de benodigde bestratingen, houten beschoeiingen, hekwerken, geluidsschermen en bijbehorende beplanting aan.

 

   
         
    Den Hoorn    
         
    Den Hoorn    
         
    Den Hoorn    
         
         
         
   

Is onze volgende uitdaging úw project?

   
   


Hak B.V. is de specialist in het aannemen en verhuren in de GWW. Wij zorgen voor een gedegen advies en doordacht ontwerp en een snelle uitvoering, door onze vakbekwame en flexibele mensen. Op tijd en binnen het budget gerealiseerd. Want afspraak is afspraak bij HAK B.V. We werken met de meest moderne technieken en apparatuur, waardoor we besparen op arbeids- en materiaalkosten. Onze ervaren projectbegeleiders zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. En dat leidt tot veel tevreden klanten, die graag bij ons terug komen.

Is uw project onze volgende uitdaging? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

   
         
                 
   
Hak B.V.

Van Hennaertweg 19
2952 CA Alblasserdam

T. 078 - 691 23 51
info@hakbv.nl

BTW: NL80.80.79.013.B01
KVK: 23073771

Facebook  Linkedin