.

.

.

.

.

.

.

CO2-Prestatieladder niveau 3

Begin 2019 hebben wij niveau 3 behaald op de CO2-Prestatieladder. Deze prestatieladder is een initiatief van de SKAO waar wij bij aangesloten zijn. Wij willende maatschappelijke impact en CO2-uitstoot van onze bedrijfsactiviteiten continue verbeteren. Lees hier de verklaring van de directie.

Jaarlijks publiceren wij een update van onze CO2-footprint op onze website, tevens wordt ieder half jaar een reductiereview gemaakt of het reductieplan bijgewerkt.

Aan de hand van deze emissie-inventarisatie hebben wij reductiedoelstellingen opgesteld en zijn wij op zoek gegaan naar mogelijke reductiemaatregelen. Alles hierover lees je in ons ReductieplanOm continu op zoek te blijven naar mogelijke verbeteringen om de CO2-uitstootverder terug te dringen, hebben wij ons aangesloten bij een sector initiatief. Lees hier ons Participatieplan.

Wij vinden het ook van belang om hierover goed te communiceren, intern en extern. Over de manier hoe wij dit invullen, verwijzen wij u graag naar ons Communicatieplan. Lees ook voor meer informatie onze periodieke CO2-nieuwsbrief.

Hier vind u ons CO2-Bewust certificaat.

Wilt u meer weten over HAK B.V. en het milieu? Of heeft u tips of ideeën hoe wij onze CO2-uitstoot verder kunnen verlagen? Neem contact met ons op.