.

.

.

.

.

.

.

riolering2Riolering
Geen verstopte en kapotte rioleringen meer
Rioleringen zijn doorgaans onzichtbaar, maar wel een essentieel onderdeel van onze infrastructuur. Het is uiterst belangrijk dat het riool juist en langdurig functioneert. Helaas komt het weleens voor dat de riolering niet meer naar behoren werkt. Om een riool te vervangen of te herstellen is het vaak noodzakelijk om de bovenliggende constructie, zoals straatwerk, bloot te leggen. HAK B.V. legt vakkundig leidingen aan en plaatst de bovenliggende constructie weer terug in de oorsprokelijke staat.
Laat het riool aanleggen, onderhouden en repareren door HAK B.V.

Riool aanleggen
Wij leggen rioleringen aan in verschillende lengtes en diameters. Zo leggen wij een PVC-riool met een diameter variërend van 110 tot en met 600 millimeter. Betonriolering leggen we gewapende of ongewapende buizen aan met een diameter van 300 tot en met 1500 millimeter.
 
Rioolonderhoud
HAK B.V. voert alle onderhoudswerkzaamheden uit. Zo reinigen we het riool voor een betere doorstroming, maar herstellen we ook de ontstane verzakkingen. Een afgebroken rioolaansluiting bij uw woning of bedrijfspand? Wij komen deze vakkundig herstellen.


Rioolverstoppingen
Rioolverstoppingen geven vaak water- en stankoverlast. We beschikken over een ontstoppingsmachine die gebruikmaakt van water onder hoge druk. Hiermee spuiten we uw riool schoon en reinigen we de leidingen. Wij staan garant voor een probleemloze werking van de riolering.
 
Drainage
Geen rioolwerkzaamheden nodig, maar een betere afwatering voor overtollig water? HAK B.V. legt ook een drainage aan. Dan heeft u geen last meer van overtollig grondwater.

riolering1