.

.

.

.

.

.

recycling1Recycling
Verkleinen, Zeven en Mengen is ons motto.
Hierdoor wordt afval weer een bouwstof

Verkleinen:
Op locatie  verwerken van steen en puin is een stuk eenvoudiger door een graafmachine van een breekbak te voorzien. vooral als het om kleinere hoeveelheden gaat, of als de locatie geen grote brekerinstallatie toelaat.
Er zijn geen extra machines nodig en ook geen extra manschappen.  Dit levert een aanzienlijke tijd– en kostenbesparing op. De grove stukken puin worden eenvoudig opgeschept in de tapse bak, zodra de machinist de hydraulische functie aanzet, wordt het puin op een eenvoudig instelbare grote gebroken. Door economisch gevormde brekerplaten wordt het product homogeen gebroken waardoor nazeven overbodig is. Dit gebroken product is direct te gebruiken op de bouwplaats.

zeven

 

 

Zeven:
De trommelzeef wordt gebruikt voor het sorteren van verschillende soorten bouw- en sloopafval en kan het materiaal in één of meer fracties classificeren. Het grote voordeel van deze zeef is de roterende trommel, waardoor het product zonder mechanische belasting door de zeef wordt gevoerd. Hierdoor komt het materiaal niet op één hoop terecht, waardoor ophoping nagenoeg niet voorkomt.
Wat zeven wij zoal:
-    Zand
-    Grond
-    Grind
-    Groen
-    Repak
-    Betonpuin
-    Huisvuil

Elke gewenst fractie kan op wens worden gezeefd op locatie.