geel Telefoon 078 - 691 23 51 Kwaliteit   •   Vacatures    
 

 

Lees meer HOME      DIENSTEN      VERHUUR EN ONDERHOUD      PROJECTEN      OVER      CONTACT    
       
      blauw      
         
   

Riolering

   
    « BEKIJK AL ONZE DIENSTEN    
   

Rioleringen zijn doorgaans onzichtbaar, maar wel een essentieel onderdeel van onze infrastructuur. Het is uiterst belangrijk dat het riool juist en langdurig functioneert.

Helaas komt het weleens voor dat de riolering niet meer naar behoren werkt. Om een riool te vervangen of te herstellen is het vaak noodzakelijk om de bovenliggende constructie, zoals straatwerk, bloot te leggen. HAK B.V. legt vakkundig leidingen aan en plaatst de bovenliggende constructie weer terug in de oorsprokelijke staat.

Wij leggen rioleringen aan in verschillende lengtes en diameters. Zo leggen wij een PVC-riool met een diameter variërend van 110 tot en met 600 millimeter. Betonriolering leggen we gewapende of ongewapende buizen aan met een diameter van 300 tot en met 1500 millimeter.

HAK B.V. voert alle onderhoudswerkzaamheden uit. Zo reinigen we het riool voor een betere doorstroming, maar herstellen we ook de ontstane verzakkingen. Een afgebroken rioolaansluiting bij uw woning of bedrijfspand? Wij komen deze vakkundig herstellen.

Rioolverstoppingen geven vaak water- en stankoverlast. We beschikken over een ontstoppingsmachine die gebruikmaakt van water onder hoge druk. Hiermee spuiten we uw riool schoon en reinigen we de leidingen. Wij staan garant voor een probleemloze werking van de riolering.

Geen rioolwerkzaamheden nodig, maar een betere afwatering voor overtollig water? HAK B.V. legt ook een drainage aan. Dan heeft u geen last meer van overtollig grondwater.

 

   
         
    Riolering    
         
    Riolering    
         
    Riolering    
         
         
   

Is onze volgende uitdaging úw project?

   
   


Hak B.V. is de specialist in het aannemen en verhuren in de GWW. Wij zorgen voor een gedegen advies en doordacht ontwerp en een snelle uitvoering, door onze vakbekwame en flexibele mensen. Op tijd en binnen het budget gerealiseerd. Want afspraak is afspraak bij HAK B.V. We werken met de meest moderne technieken en apparatuur, waardoor we besparen op arbeids- en materiaalkosten. Onze ervaren projectbegeleiders zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. En dat leidt tot veel tevreden klanten, die graag bij ons terug komen.

Is uw project onze volgende uitdaging? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

   
         
                 
   
Hak B.V.

Van Hennaertweg 19
2952 CA Alblasserdam

T. 078 - 691 23 51
info@hakbv.nl

BTW: NL80.80.79.013.B01
KVK: 23073771

Facebook  Linkedin