geel Telefoon 078 - 691 23 51 Kwaliteit   •   Vacatures    
 

 

Lees meer HOME      DIENSTEN      VERHUUR EN ONDERHOUD      PROJECTEN      OVER      CONTACT    
       
      blauw      
         
   

Diensten

   
         
   

Wij voeren onze activiteiten uit in: amoveren, saneren, recyclen, bouw en woonrijp maken, beschoeiing en damwand, bedrijfsterreinen, oeververdedigingen en specialistische grondwerken. Dit alles kan enkel worden gerealiseerd door dat we beschikken over een gekwalificeerd personeelsbestand met vakbekwame eigenschappen.

Onze opdrachtgever zijn provincies, gemeenten, waterschappen, industrieën en bedrijven. Wij voeren opdrachten uit in een grote diversiteit van contractvormen. Hierbij brengt een team van personeel haar expertise in om tot een vakkundig en gedegen ontwerp te komen wat wordt uitgevoerd in een gebalanceerde prijs kwaliteit verhouding. Snel, vakkundig en zonder verrassingen achteraf.

 

   
     

 

Grondverze

Grondverzet

Droog grondverzet, natuurontwikkeling, bouw- en woonrijp maken, rioolreconstructies en bedrijfsterreinen: hoe groot of complex een project ook is, HAK B.V. kan het aan.

Lees meer

 

   
     

 

Bodemsanering

Bodemsanering

HAK B.V. staat bekend als een ervaren bodemsaneerder die zich gespecialiseerd heeft in het uitvoeren van saneringen in een kritische omgeving.


Lees meer

 

   
     

 

Bestratingen

Bestratingen

Het aanleggen van elementverhardingen kan in eigen beheer uitgevoerd worden, zowel machinale bestratingen voor grote oppervlaktes alsmede het ambachtelijk vak handwerk.

Lees meer

 

   
     

 

Bouw en woonrijp maken

Bouw- en woonrijp maken

HAK B.V. biedt een totaalpakket voor het bouwrijp tot woonrijp maken van grond. Een gedegen ondergrond voordat de bouwwerkzaamheden beginnen.

Lees meer

 

   
     

 

Sloopwerken

Sloopwerken

Met machines van 1 tot 30 ton kunnen onze medewerkers uw sloopprojecten aan. Of het gaat om een renovatiesloop, een totaalsloop of een asbestsanering, wij draaien er onze hand niet voor om.

Lees meer

 

   
     

 

Riolering

Riolering

HAK B.V. legt vakkundig rioleringen aan en plaatst de bovenliggende constructie weer terug in de oorsprokelijke staat. Ook vervangen en onderhouden we rioleringen.

Lees meer

 

   
     

 

Vegen/straatreinigen

Vegen/straatreinigen

Veegservice nodig? Wij kunnen u ontzorgen met uw bedrijventerrein vegen, bedrijfshal vegen, bouwterrein vegen en of uw parkeerterrein vegen.

Lees meer

 

   
     

 

Hovenier en groenvoorziening

Hovenier en groenvoorziening

Voor een compleet advies en beheer is gekozen om dit in eigen beheer te doen. Tuin aanleg, onderhoud en inrichting kunt u terecht bij Hak BV.

Lees meer

 

   
     

 

Beschoeiing en damwanden

Beschoeiing/damwanden

HAK B.V. heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van waterbouwkundig werk. Voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers zijn vele groot- en kleinschalige projecten op dit gebied uitgevoerd.

Lees meer

 

   
         
   

Is onze volgende uitdaging úw project?

   
   


Hak B.V. is de specialist in het aannemen en verhuren in de GWW. Wij zorgen voor een gedegen advies en doordacht ontwerp en een snelle uitvoering, door onze vakbekwame en flexibele mensen. Op tijd en binnen het budget gerealiseerd. Want afspraak is afspraak bij HAK B.V. We werken met de meest moderne technieken en apparatuur, waardoor we besparen op arbeids- en materiaalkosten. Onze ervaren projectbegeleiders zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. En dat leidt tot veel tevreden klanten, die graag bij ons terug komen.

Is uw project onze volgende uitdaging? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

   
         
                 
   
Hak B.V.

Van Hennaertweg 19
2952 CA Alblasserdam

T. 078 - 691 23 51
info@hakbv.nl

BTW: NL80.80.79.013.B01
KVK: 23073771

Facebook  Linkedin