geel Telefoon 078 - 691 23 51 Kwaliteit   •   Vacatures    
 

 

Lees meer HOME      DIENSTEN      VERHUUR EN ONDERHOUD      PROJECTEN      OVER      CONTACT    
       
      blauw      
         
   

Grondverzet

   
    « BEKIJK AL ONZE DIENSTEN    
   

HAK B.V. is een bekende speler in grondverzet. Opdrachtgevers kunnen rekenen op een slimme aanpak met grote producties, hoge kwaliteit en een scherpe prijs.

Droog grondverzet, natuurontwikkeling, bouw- en woonrijp maken, rioolreconstructies en bedrijfsterreinen: hoe groot of complex een project ook is, HAK B.V. kan het aan. Onze expertise vertaalt zich in een slimme logistieke oplossing. Die is efficiënt, houdt rekening met mens en milieu en zorgt voor verbluffende resultaten. Onze moderne machines voldoen aan de huidige milieueisen, onze medewerkers hebben de capaciteit, creativiteit en denkkracht.

 

   
         
    Grondverzet    
         
    Grondverzet    
         
    Grondverzet    
         
         
         
   

Is onze volgende uitdaging úw project?

   
   


Hak B.V. is de specialist in het aannemen en verhuren in de GWW. Wij zorgen voor een gedegen advies en doordacht ontwerp en een snelle uitvoering, door onze vakbekwame en flexibele mensen. Op tijd en binnen het budget gerealiseerd. Want afspraak is afspraak bij HAK B.V. We werken met de meest moderne technieken en apparatuur, waardoor we besparen op arbeids- en materiaalkosten. Onze ervaren projectbegeleiders zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. En dat leidt tot veel tevreden klanten, die graag bij ons terug komen.

Is uw project onze volgende uitdaging? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

   
         
                 
   
Hak B.V.

Van Hennaertweg 19
2952 CA Alblasserdam

T. 078 - 691 23 51
info@hakbv.nl

BTW: NL80.80.79.013.B01
KVK: 23073771

Facebook  Linkedin