geel Telefoon 078 - 691 23 51 Kwaliteit   •   Vacatures    
 

 

Lees meer HOME      DIENSTEN      VERHUUR EN ONDERHOUD      PROJECTEN      OVER      CONTACT    
       
      blauw      
         
   

Bouw- en woonrijp maken

   
    « BEKIJK AL ONZE DIENSTEN    
   

HAK B.V. biedt een totaalpakket voor het bouwrijp tot woonrijp maken van grond. Een gedegen ondergrond voordat de bouwwerkzaamheden beginnen.

Werkzaamheden bestaan uit bijvoorbeeld herschikken van de grondstructuur, uitzetten geplande werkzaamheden, funderingen en bouwwegen aanleggen. Alle werkzaamheden die nodig zijn voor uw project, voordat de eerste paal de grond ingaat. En voordat de nieuwe bewoners voet in hun nieuwe onderkomen zetten, regelen wij voor u de gehele infrastructuur. Geplaveide trottoirs geasfalteerde wegen rioleringsstelsels aansluitingen van het rioolnet.

 

   
         
    Bouw en woonrijp maken    
         
    Bestratingen    
         
    Bestratingen    
         
         
         
   

Is onze volgende uitdaging úw project?

   
   


Hak B.V. is de specialist in het aannemen en verhuren in de GWW. Wij zorgen voor een gedegen advies en doordacht ontwerp en een snelle uitvoering, door onze vakbekwame en flexibele mensen. Op tijd en binnen het budget gerealiseerd. Want afspraak is afspraak bij HAK B.V. We werken met de meest moderne technieken en apparatuur, waardoor we besparen op arbeids- en materiaalkosten. Onze ervaren projectbegeleiders zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. En dat leidt tot veel tevreden klanten, die graag bij ons terug komen.

Is uw project onze volgende uitdaging? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

   
         
                 
   
Hak B.V.

Van Hennaertweg 19
2952 CA Alblasserdam

T. 078 - 691 23 51
info@hakbv.nl

BTW: NL80.80.79.013.B01
KVK: 23073771

Facebook  Linkedin