geel Telefoon 078 - 691 23 51 Kwaliteit   •   Vacatures    
 

 

Lees meer HOME      DIENSTEN      VERHUUR EN ONDERHOUD      PROJECTEN      OVER      CONTACT    
       
      blauw      
         
   

Bodemsanering

   
    « BEKIJK AL ONZE DIENSTEN    
   

Vervuilde bouwgrond moet op de juiste wijze worden gesaneerd en indien noodzakelijk worden afgevoerd. Doordat HAK B.V. BRL 7000 gecertificeerd is, bent u verzekerd van een professioneel saneringsbedrijf dat voor u de touwtjes uit handen neemt. HAK B.V. staat bekend als een ervaren bodemsaneerder die zich gespecialiseerd heeft in het uitvoeren van saneringen in een kritische omgeving. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze diensten en de mogelijkheden. HAK B.V. saneert volgens de BRL SIKB 7000 protocollen 7001 ( uitvoeren van landbodemsaneringen met conventionele methoden) en 7004 (tijdelijk uitplaatsen van grond). Door te werken volgens de protocollen bent u verzekerd van echt vakmanschap en bieden wij u de zekerheid voor het saneren van uw vervuilde grond.

Wij saneren uit de grond van ons hart.
Het is onze taak om u volledig te ontzorgen. Ieder project is anders, hierdoor bieden wij u een bodemsanering op maat aan. Op deze website bieden wij u een overzicht van afgeronde projecten, zo krijgt u een goed beeld van wat wij doen en wie wij zijn. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord.

 

   
         
    Bodemsanering    
         
    Bodemsanering    
         
         
   

Is onze volgende uitdaging úw project?

   
   


Hak B.V. is de specialist in het aannemen en verhuren in de GWW. Wij zorgen voor een gedegen advies en doordacht ontwerp en een snelle uitvoering, door onze vakbekwame en flexibele mensen. Op tijd en binnen het budget gerealiseerd. Want afspraak is afspraak bij HAK B.V. We werken met de meest moderne technieken en apparatuur, waardoor we besparen op arbeids- en materiaalkosten. Onze ervaren projectbegeleiders zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. En dat leidt tot veel tevreden klanten, die graag bij ons terug komen.

Is uw project onze volgende uitdaging? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

   
         
                 
   
Hak B.V.

Van Hennaertweg 19
2952 CA Alblasserdam

T. 078 - 691 23 51
info@hakbv.nl

BTW: NL80.80.79.013.B01
KVK: 23073771

Facebook  Linkedin