.

.

.

.

.

.

.

.

hak specialistisch grondverzet2HAK Specialistisch Grondverzet B.V.
Het aannemen van specialistisch grondverzet zoals het ontgraven van zowel droge als natte bouwkuipen en natuur technisch grondverzet is ons vak.
HAK B.V. Specialistisch Grondverzet B.V. is actief op het gebied van ontgravingen voor tunnels, bouwkuipen, kelders en garages, oeverwerken, recreatie- en natuurplassen en uitbreidingsplannen. Dit doen wij met eigen mensen en eigen specifiek materieel.

Bouwkuipen
Op het gebied van bouwkuipen verricht HAK Specialistisch Grondverzet B.V. alle werkzaamheden voor ontgraving, ondersteuningsconstructies en grond- en waterkeringen. Samen met onze partners leveren we bouwkuipen, klaar voor de aanleg van constructievloeren en bebouwing.

We kunnen opdrachtgevers al in de ontwerpfase van gebouwen adviseren over de ondergrondse bouw en alle facetten van ontgraving, waterbeheersing en onderwaterbeton. Engineering, grondwerk, duiken en storten van vloeren zijn in handen van één partij. Dit heeft kostenvoordelen en komt de planning, kwaliteit en verantwoordelijkheid ten goede.

hak specialistisch grondverzet3